Bästa presenttipsen för små budgetar

Att köpa presenter behöver egentligen inte vara så krångligt. Det är tanken som räknas och även den allra minsta presenten kan göra någon glad. Oroa dig inte om du har en skral budget – här följer bra presenttips för den med liten plånbok.

Varuhus1.se kan du beta av present efter present och ändå känna att du har lagt lite tanke bakom. Varuhus1.se erbjuder fina men billiga presenter med personlighet och karaktär bakom. Små söta prylar som kan rymmas i bokhyllan, i lekrummet eller i dina barns rum. Eller kanske med en gnutta humor som lyser upp ditt hem? Många får ångest när julen kommer eller när det ska köpas presenter bara för att ekonomin är så taskig. Men dyrt är långt ifrån alltid bäst.

shoppingpåsarPresenter som säger mer än tusen ord

Glöm dyra gåvor som bara ligger slängda i hyllan, i en kartong eller längst in i garderoben. Prylar ska vara estetiskt tilltalande, funktionella och personliga. Vissa saker går hem till vilket hushåll som helst, såsom doftljus, kökshanddukar, plantor och porslin. Tänk dock alltid på vad vederbörande har i sitt hem i övrigt och se vilka färger som passar in. En storblommig pläd kanske inte gör sig bäst i ett vardagsrum som går i minimalistiskt vitt. Försök att sätta dig in i mottagarens tankesätt och smak även om det rör sig om den allra minsta gåvan. Då säger presenten mer än tusen ord.

Roliga presenter

Why so serious? Om du inte har koll på vad du kan köpa så kan du istället skippa allt vad seriösa presenter heter och köpa något som får mottagaren att brista ut i skratt. En rolig present går alltid hem, eftersom personen i fråga ständigt kommer att le när han eller hon ser gåvan. Köp en skojig jultröja lagom till jul, en present med lite fräck betoning, en raggarlåda för den inbitne bilfantasten eller en chokladfontän för att lysa upp nästa fest. Skojiga presenter kan även vara bra att ge bort i en lite deppig tid då din vän kanske inte alltid känner sig på topp. Var bara noga med att inte trampa i klaveret eller gå över gränsen vad skämt beträffar. I annat fall är humor något som alltid uppskattas.