Bloody monday!

Vad gör man egentligen som svensk medborgare för att krydda till måndagen lite extra? En bra fråga som nog har väldigt många svar, men kanske bör man göra lite mer som norrmännen och unna sig ett smykke då och då. Eller något annat för den delen, men det viktigaste är att man unnar sig något av värde som kan pigga upp dig en grå dag som just denna.

För vi vet ju alla hur man kan känna på en måndag. Helgen är slut och man tyckte som vanligt att den gick snabbare än någonsin. Man vill helt enkelt aldrig att helgen ska ta sluta, även om vi ju knappast hade kunnat uppskatta den om det var lördag varje dag. Vardagen är ju trots allt den som får oss att uppskatta våra lediga dagar och tiden då vi befinner oss på semester. Om varje dag hade varit en räkmacka hade troligtvis tillvaron känts halvdan varje dag.

Därför så får man helt enkelt ta till små knep för att överleva vardagen, och framförallt måndagarna så bra vi bara kan. Om det så innebär att vi får unna oss ett smycke eller något annat kul emellanåt så får väl det faktiskt vara helt okej. Det är ju inte alltid fel att låta sig inspireras av norrmännen”