För den trendkänslige

Alla bär vi kläder varje dag, men det är långt ifrån lika många som är riktiga modelejon och följer trender mer eller mindre slaviskt. Men för dem som är så, för de är faktiskt en hel del, så är det såklart alltid roligt så fort en ny säsong kommer och man får shoppa loss bland alla de nya plaggen, skorna och accessoarerna. Så får alla modelejon är ett tips att klicka in sig på Stylepit, där de verkligen har allt möjligt som man kan tänka sig inom just mode och trender. Men vad är egentligen trendigt säsong efter säsong? Något som faktiskt kan vara svårt för ”vanliga dödliga” att hålla koll på, eftersom man som sagt inte följer vad som sker på catwalks världen över. Låt oss därför ta upp tre punkter med några av höstens största trender!

  • Hösten 2013 så älskar vi verkligen rutigt, kanske mer än någonsin tidigare! Nu bär vi gärna rutor på alla tänkbara plagg, med allt ifrån skjortor och kjolar och jackor och halsdukar. Det kan helt enkelt inte bli för mycket av stora, klassiska rutiga mönster och man kan till och med bära två olika slags rutor till varandra, om man är den lite mer modiga trendföljaren.
  • Metallic är något som alltid är snyggt, men som inte alltid går att hitta i klädbutikerna runt om i världen. Men just nu är det lätt att hitta metallic, på klänningar såväl som skor och accessoarer, och det är riktigt snyggt. Kanske ett tips inför den härliga festen, varför inte nyårsafton? En riktigt glänsande metallicklänning passar sällan bättre än på just kvällen då året blir till ett annat.
  • Oversize är något som vissa älskar, medan andra helst klarar sig utan det. Oavsett hur man känner inför trenden, så är den här just nu och det är inte ovanligt att man ser folk i till exempel stora jackor, tröjor, jeans med mera på gatorna runt om i världen. Desto större, ju bättre på något vis, och vill man vara riktigt trendig så har man mer än ett oversized plagg på sig på en och samma gång.

Fler trender för hösten hittar du här!