Inred din walk in closet

En garderob är någonting som nästan alla människor har i sitt hem, och genom att titta in och peta runt i någon annans garderob kan vi lära oss mycket om dem. Kläder säger en hel del om vad vi gillar, vad vi står för oss hur vi uttrycker vår personlighet. En del människor delar garderober med varandra, och har de väldigt delade stilar kan det bli spännande kontraster. Två av de som delar en walk-in closet med varandra är Nelly Engberg och Lilian Bokestig.

Lilian Bokestig och Nelly Engberg har en ganska speciell relation. Inte nog med att de är mor och dotter och har valt att bo drygt tio meter ifrån varandra i samma hus, de delar också garderober. Deras genuina intresse för kläder, lika storlekar och speciella klädstil gör att de gärna shoppar tillsammans och lånar ut kläder till varandra.

– En gång köpte jag den här västen till Nelly i present, men jag har använt den många fler gånger än vad hon har, säger Lilian och skrattar under tiden hon visar upp en vit väst.

Om man nu delar garderob med varandra kan det ändå vara kul att försöka skilja sina sidor åt, kanske genom att inreda sin walk-in closet med olika tapeter på varsin sida? En perfekt lösning kan vara om man väljer ut varsitt foto man gillar. Sätt er sedan vid datorn och beställ fototapet online så kan ni skapa en väldigt personlig garderob för båda!