Otrendigt med dyra bröllop

Att köpa billiga förlovningsringar verkar vara något som allt fler verkar sysselsätta sig med. att köpa en dyr och flådig förlovningsring verkar helt enkelt inte vara lika trendig som det var förut. Idag är det helt enkelt mer fokus på hur ringen ser ut, men också vad man själv vill ha. Det spelar helt enkelt ingen roll längre exakt hur dyrt och dekadent ett bröllop framstår att vara. Det viktigaste är ju att bruden och brudgummen är lyckliga och kära. Vad mer spelar egentligen någon roll?

För vi kan nog alla vara överens om att det här med flådiga och dyra bröllop verkligen har tenderat till att spåra ut de senaste årtiondena. Folk verkar helt enkelt tappa greppet om varför man har en fest från början. För egentligen så handlar det ju bara om två  människor som älskar varandra och som vill leva sin liv tillsammans.

Det har egentligen ingenting med dyra vigselringar eller färgglada inbjudningar att göra. Det enda som ju räknas är ju kärleken, och så länge den finns så behövs ju faktiskt inget annat. Kan man vårda den, aj då har man vunnit för längesedan. Det kan vi nog alla vara överens om!