På med gummistöveln!

Att gummistövlar av Ilse Jacobsen eller andra trendiga märken har kommit att bli allt mer populära kan nog ingen av er modeintresserade där ute ha gått miste om. För aldrig någonsin har det varit så hett med just gummistövlar som det är just nu. Och det är något som är lika hett året om. För även om det kanske är lite extra kallt på vintern, så kan man bara klä på sig en liten trendig socka och sen är man hemma i trenddjungeln.

Gummistöveln är alltså i princip alltid rätt oavsett var man befinner sig. Det må kanske inte vara den ultimata skon för en utgång på Stureplan, men med rätt outfit skulle man nog kunna komma undan med stövlar även där. Den moderna gummistöveln besitter alltså inga hinder eller fördomar. Idag är helt enkelt allt tillåtet vad gäller trender och mode, det finns liksom inga gränser så länge det är trendigt och rätt i dagsläget.

Det verkar alltså inte längre handla om vad man har på sig eller huruvida det är snyggt eller ej. Det viktigaste är om det klassificeras somt trendigt eller ej. även om vi väl alla kan hålla med om att ett par gummistövlar i en klatschig färg inte är helt fel?