Parfym varje måndag

Vikten av att bära parfym varje måndag väger mycket tungt! Det skulle nog i alla fall de flesta damer hålla med om där ute. För att komma till jobbet en jobbig måndag utan parfym, ja, det är som att vakna på morgonen och inse att man försovit sig fyra timmar. Det vill säga totalt och fullkomligt fruktansvärt. Känslan av att inte bära parfym en måndag kan få en att känn sig både naken och blottad på en och samma gång. Den goda vardagsparfymen är helt enkelt det som får oss att överleva dessa långrandiga och tunga måndagar.

För vi vet ju alla vilken effekt måndagar kan komma att ha på oss människor. Helgen är slut. Det var skoj, men nu är det slut på det roliga. Nu är det allvar som gäller! Work hard, play hard. Ett snusförnuftigt begrepp som vi nog alla hört.

Så vad ska vi egentligen göra för att känna oss lite mer peppade och positiva inför den vecka som komma skall? Det finns givetvis många svar på denna fråga. Men mitt eget svar, ja, det vet ni nog redan. Mitt svar är att införskaffa en riktigt god och härligt doftande vardagsparfym som du kan spraya på innan du promenerar till kontoret. Redan då kan man känna doften av framgång, glädje och pepp inför ännu en hård arbetsvecka!