Renee Zellwegers nya utseende kritiseras

Många känner sig missnöjda när de tittar i spegeln. En del känner sig så pass missnöjda att de väljer att ta till drastiska åtgärder som till exempel plastikkirurgi. Den senaste stjärnan som blivit ifrågasatt och kritiserad för sitt förändrade utseende är Renee Zellweger.

5853991-rhinoplastik-rhinoplasty-01

Vi har tidigare skrivit ett inlägg som handlade om att trivas med sig själv. Där tog vi bland annat upp att man kan ändra på sitt utseende på flera olika sätt om man inte gillar det man ser i spegeln.

”Och det finns massor av, mer eller mindre extrema, metoder att använda sig av för att se ut som man vill.”

En del väljer just att ta till de mer extrema metoderna för att bli mer nöjda med sitt utseende. Något som de dock tyvärr får räkna med är att utstå en massa kritik för sina val. Detta gäller speciellt när man är en offentlig person och förväntas se lika vacker och perfekt ut år efter år.

En som det skrivits mycket om på senaste tiden just på grund av att hon valt att ändra på sitt utseende är den kända skådespelerskan Renee Zellweger. De flesta känner nog igen henne från bland annat Bridget Jones dagbok. Men nu är det inte längre så många som känner igen henne alls på grund av den drastiska förändringen i hennes utseende. I bland annat Göteborgs-Posten kan man läsa om att hennes avancerade plastikoperationer har blivit debatterade i alla världens medier. Det var när skådespelerskan dök upp på 2014 års upplaga av Elle-galan som många reagerade starkt på hennes nya utseende. Renee har under många år berättat om att hon har haft svårt att acceptera hur hon ser ut och att stå emot pressen som finns i filmbranschen på att man måste se perfekt ut.