Så ska du tänka när du väljer vardagssmycken

Vilka smycken du bär till dina vardagskläder har betydelse. Smycken kan verkligen lyfta din stil och personlighet. Satsa på klassiska smycken som är stilrena och av bra kvalité.

Smycken är det ultimata sättet att snabbt och enkelt förändra eller förhöja en stil. För att piffa upp vardagskläderna är det värt att satsa på några klassiska kvalitetssmycken som håller över tid. Att köpa nätta smycken som är stilrena är alltid ett säkert kort oavsett vilka trender som råder för tillfället. Hos Efva Attling hittar du mängder med smycken som du kan använda år ut och år in. Här hittar du silver- och guldsmycken, smycken med diamanter och pärlor och mycket mer. När du bygger din smyckesbas är det bra att välja smycken som kompletterar varandra. Tänk på vilken stil du har och utgå ifrån den. Dina smycken kommer få dig att glänsa en grå måndag på kontoret.

Klassiska smycken som fungerar på kontoret:

  • Berlocker
  • Tunna kedjor
  • Pärlor
  • Diamanter
  • Guld och silver

Stilrent och kvalité

Morning,Preparation,Of,The,Bride.,Necklace,On,The,Neck.,PendantNätta smycken i guld och silver fungerar alltid både till vardags och till fest. Om du ska köpa guld eller silver beror på vad du gillar mest. Men bara för att du har mer av en sort betyder det inte att du inte kan mixa guld och silver tillsammans. För vardagen på kontoret passar stilrena och enkla smycken alla dagar. Tunna kedjor med en berlock, pärla eller sten-detaljer är perfekta. Ett par örhängen som ringar eller pärlor kan göra stort avtryck beroende på vad du har på dig i övrigt. Du kan alltid komplettera dina klassiska smycken med trenderna som råder.

Vardagssmycken till fest

Även om smyckena är köpta för att använda till vardags betyder det inte att de inte passar till mer festliga tillfällen. Ett par pärlörhängen eller pärlhalsband passar utmärkt till både kostymen eller klänningen. Vet du att du ska på en after work eller liknande direkt efter jobbet kan du ta med dig ett halsband eller örhängen som du snabbt byter när arbetsdagen är slut. Det kan verkligen förändra det kläderna du burit under dagen till något helt annat. Tänk på att ha en bra balans mellan dina smycken. Men låt smyckena ta plats och stå i centrum.