Trendigt med underkläder

Underkläder var förut någonting som var ganska dolt, vi hade det på oss men det var inget vi skyltade med mer än för den vi klädde av oss inför. Men det var mest tänkt att stötta och hålla upp brösten, och att ha någonting för komfortens skull. I dag är det fullkomligt annorlunda då underkläder har blivit plagg som i allra högsta grad påverkas stort av mode, och vad är mer uppmärksammat än Victorias Secret fashion show? Programmet följs av massor och medier rapporterar om det. På ELLE skrev man så här:

kväll sänder TV3 årets upplaga av Victoria’s Secret Fashion Show som gick av stapeln i New York tidigare i november. Och precis som alltid bjöds det på en stjärnspäckad och påkostad show när supermodellerna visar upp årets spektakulära underkläder. Rihanna, Bruno Mars och Justin Bieber stod för musiken och uppträdde på catwalken bland modellerna. Showen som innehåller visningen, musikframträdande, intervjuer och bakom kulisserna sänds på TV3 ikväll kl. 20.00.

Det lockar massor av artister, visar upp fantastiska kreationer och inspirerar hur många som helst världen över. Underkläder är inte bara till för att visa upp heller, det är till för att du ska känna dig snygg och sexig även under kläderna. Vill du skaffa dig lite nya sensuella underkläder ska du surfa in på Lingerie butiken och beställa hem lite, så kan också du känna dig som en Victorias Secret Angel! Glöm inte, att skönhet kommer inifrån, och ett snyggt självförtroende lyfter en mycket!